Parchet și vinil

Alegerea unui finisaj pentru pardoseală este aparent o decizie rapidă, bazată pe bun gust și simț practic! Lucrurile se complică însă dacă ajungi la Gioia Casa: materiale diferite, varietate de texturi și culori, calitate premium la toate. Ce alegi când toate îți plac? Apelează la consultanții Gioia Casa!

Parchet din lemn stratificat

Jawor-Parkiet

Jawor-Parkiet este unul dintre cei mai importanți producători europeni de parchet din lemn, dublu și triplu stratificat. O afacere de familie, Jawor-Parkiet a fost înființată în 1991 și s-a ocupat inițial de producția de mozaicuri de podea pentru piața externă. Odată cu schimbarea tendințelor, parchetul masiv s-a alăturat mozaicului, iar după anul 2000 primele podele stratificate din lemn au început să iasă pe linia de producție.

 Astăzi, oferta companiei include o gamă largă de parchete și scânduri de pardoseală cu lungimea de la 490 mm până la 2500 mm, destinate instalării pe încălzire prin pardoseală. Podelele din lemn Jawor-Parkiet sunt disponibile în mai multe colecții cu culori diferite și multe opțiuni de finisare.

Parchet Laminat

Alsapan

Cu o capacitate de producție de 12 milioane m² de parchet laminat/an, grupul francez Alsapan își vinde produsele în peste 60 de țări din întreaga lume! Este singurul producător francez de parchet laminat, unul dintre cei mai mari din Europa și este recunoscut pentru crearea unor pardoseli de cea mai bună calitate la prețuri foarte accesibile! O afacere de familie, fondată în 1972, care a crescut la dimensiunea unui concern doar datorită unor valori de la care nu s-a abătut: seriozitate, calitate, preț.

Classen

expertul german în pardoselile laminate

Grupul german CLASSEN este un producător și furnizor de servicii complete pentru parchetul laminat.

Cu o atenție deosebită asupra calității produselor sale, CLASSEN a devenit în timp unul dintre furnizorii de top la nivel mondial pe segmentul său. Deținător de numeroase brevete de invenție, grupul german este unul dintre liderii inovatori ai industriei de pardoseli laminate.

Vinil

Design flooring

În 1973, Design Flooring și-a început activitatea ca o mică afacere de familie. Astăzi, este una dintre cele mai renumite și respectate companii din lume când vine vorba despre pardoseli de lux din vinil. Operațiunile companiei se întind pe tot globul. Țări precum România au început să iubească tot mai mult spectaculosul și practicul vinil.