NOI STANDARDE PENTRU CASA TA

Conceptul Gioia Casa 

a pornit la drum în 2017, având în centru dorința noastră de a seta noi standarde în alegerea anumitor materiale de finisaj, în principal cele care dau, practic, suflet unei locuințe: plăcile ceramice, parchetul, ușile, obiectele sanitare.

Gioia Casa a pariat de la început pe tine, acel client care caută o calitate deosebită, care este la curent cu tendințele globale în materie de design interior și este dispus să investească în visul lui!

CONSILIERE IN DESIGN INTERIOR

Gioia Casa nu a fost niciodată un simplu magazin. Mai degrabă a fost și este un atelier sofisticat, în care locuința din mintea ta poate căpăta forme, texturi, culori surprinzătoare. Echipa noastră – compusă din designeri, consultanți de vânzări sau oameni tehnici – te va ajuta să îți transformi casa într-un spațiu care să vibreze.

Construind parteneriate directe cu importanți furnizori europeni de plăci ceramice, de uși pentru interior, de parchet și obiecte sanitare, Gioia Casa aduce procesul de amenajare a unei locuințe sau a unui birou la un cu totul alt nivel. Și totul este încă la început!

De ce să alegi Casa Gioia?

Avem multiple argumente. Oferim produse de o calitate net superioară, multe dintre ele cu un design exclusivist, la prețuri absolut rezonabile pentru categoria lor! Vei lucra cu o echipă experimentată și dedicată trup și suflet ție, clientului, odată ce ne-ai trecut pragul! Găsim mereu disponibilitatea și flexibilitatea necesare pentru a te ajuta în tot procesul de amenajare a locuinței tale!